Hesabım
    Alacakaranlık Dizi mi Oluyor?

    Edward ve Bella'yı kim oynayacak?

    Birkaç gündür tüm dünyada neden olduğunu bir türlü anlamadığımız fırtınalar estiren Alacakaranlık (Twilight) serisinin, Türk televizyonları için dizi olarak uyarlanacağı haberi konuşuluyor. Med Yapım'ın Alacakaranlık'ın tv haklarını satın aldığından bahsedilirken, dizi için muhtemel başrol oyuncularının isimleri de telaffuz ediliyor.

    Böyle bir uyarlamaya ihtiyaç var mı, bir vampir hikayesini bırakın filme uyarlamayı süresi neredeyse iki saati bulan her hafta ekrana gelecek bir diziye uyarlamayı ne kadar becerebiliriz gibi soruları, filmin orijinalini de göz önünde bulundurarak bir kenara bırakırsak, adı geçen oyunculardan bahsedebiliriz.

    Orijinal Alacakaranlık serisinde Robert Pattinson'ın canlandırdığı vampir Edward karakteri için adı geçen isim Çağatay Ulusoy iken, Kristen Stewart'ın canlandırdığı Bella karakteri için de Pelin Karahan ismi geçiyor. Her ne kadar Alacakaranlık'ın uyarlanmasını onaylamasak da, oyuncu seçimlerinin orijinal kadroya göre uyumlu ve başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

    Zira Çağatay Ulusoy, Adını Feriha Koydum'daki Emir rolüyle halihazırda 14-20 yaş arası genç kızların kalbini fethetmiş durumda. Olur da Alacakaranlık dizi olarak ekrana gelmeyi başarırsa, aynı hayran kitlesini ekran başında görmekten daha doğal bir durum olmayacaktır. E diğer taraftan Pelin Karahan da Kavak Yelleri ile hatırı sayılır bir ün yapmış durumda. Kadronun kurt adamı Jacob için de başarılı bir seçim yapılırsa, işte o zaman korkun. Çünkü sezonlarca ekranda kalacak bir fenomenle karşılaşabiliriz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top