Hesabım
    İçimdeki Şeytan Filmi ABD Gişesinin Zirvesinde

    Şeytan çıkarma konulu korku filmi Görevimiz Tehlike 4'ü tahtından etti...

    ABD'de hafta sonu gişesinin sahibi İçimdeki Şeytan (The Devil Inside) oldu. Paramount stüdyosunun dağıtımıyla vizyona çıkan korku filmi hem seyirci hem de eleştirmen tarafında negatif yorumlar alsa da, 34,5 milyon dolar bilet satarak Görevimiz Tehlike 4 (Mission: Impossible - Ghost Protocol)'ü haftalardır süren liderlik koltuğundan indirmeyi başardı.

    BoxOfficeMojo'nun resmi olmayan verilerine göre yaklaşık 1 milyon dolar gibi düşük bir bütçeyle çekilen ve 2,285 salonda gösterilen film, sinemada pek çok kereler izlediğimiz bilindik bir konuyu, bir şeytan çıkarma olayını merkezine alıyor. Listenin ikinci sırasında 4. haftasındaki Görevimiz Tehlike 4 (Mission: Impossible - Ghost Protocol) bulunuyor. Serinin 4. bölümüyle haftalardır zirve yarışını birinci tamamlayan film toplamda 170 milyon dolara ulaşmış durumda. Bu iki filmi, 14 milyon dolarla Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (Sherlock Holmes: A Game of Shadows) izliyor.

    David Fincher'ın yönettiği ama gişede bir türlü umduğunu bulamayan edebiyat uyarlaması Ejderha Dövmeli Kız (The Girl With The Dragon Tattoo) 11,3 milyon dolarla gişenin dördüncü sırasında. Hafta sonu 9,5 milyon dolar kazanan Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası (Alvin and the Chipmunks : Chip-Wrecked) ise %42 puanlık düşüle 5. sıraya geriledi.

    Box Office listesinin alt sırasını oluşturan filmler ve rakamları şöyle: Köstebek (Tinker, Tailor, Soldier, Spy) (8,6 milyon dolar), Savaş Atı (War Horse) (8,6 milyon dolar) Düşler Bahçesi (We Bought a Zoo) (8,4 milyon dolar), Tenten'in Maceraları (The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn) (6.6 million) ve son sırada Yılbaşı Gecesi (New Year's Eve) (3,2 milyon dolar)

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top