Hesabım
    Jean Dujardin Ajan Oluyor

    The Artist filminin yıldızından yeni proje...

    2011'de ismini en çok duyduğumuz aktörlerden biri de, Michel Hazanavicius'un sessiz sinema dönemi güzellemesi Artist (The Artist) filminde George Valentin rolünde karşımıza çıkan Fransız oyuncu Jean Dujardin'di. Dujardin, son dönemde etrafında dönen başarı halesini yeni bir projeyle daha sürdürmek istiyor.

    Uzun bir süredir sadece televizyon işleri üreten Fransız yönetmen Eric Rochant'ın beyazperdeye dönüşünü simgeleyen Möbius isimli projesine dahil olan Dujardin, büyük bir şirketin kendi bankası aracılığıyla kara para akladığından şüphelenilmesi üzerine göreve başlayan deneyimli bir ajanı canlandıracak. Senaryosu da Eric Rochant'a ait olan ve kadrosunda ayrıca Belçikalı aktris Cécile de France'ın da olduğu film, dünyanın finans merkezlerinden biri olan Monte Carlo'da çekilecek.

    Filmin çekimlerine ödül sezonunun ardından başlanması planlanıyor. Oyuncular Birliği ve Altın Küre Ödülleri'nde aday olarak gösterilen Dujardin'in bu seneki Oscar'larda da En İyi Erkek Oyuncu dalının muhtemel adayları arasında olduğunu hatırlatalım...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top