Hesabım
    Dünyalar Savaşmayacak

    Spielberg değiştirmekten sıkılmadı<br /><br />

    Steven Spielberg sürekli hareket halinde olan bir yönetmen, daha bir projesini yeni duymuşken hemen bir başkasından bahsetmeye başlıyor. Spielberg'ün en son olarak 200 milyon dolarlık bütçesiyle çok konuşulan Dünyalar Savaşı'nı ilk sıraya aldığını ve çekimlere kasımda başlayacağını duyurmuştuk. Filmin çekimleri gerçekten başlıyor ama yeni ismiyle, Out of the Night.

    H.G. Wells'in romanından uyarlanack filmde dünyayı işgal eden Marslıları izleyeceğimizi artık herkes biliyor. Roman ilk defa 1953'te Byron Haskin tarafından beyazperdeye uyarlanmış ve yönetmen orijinal ismi kullanmıştı. Spielberg'ün neden böyle bir değişiklik yaptığı ve gerçekten Out of the Night'ın kalıcı bir isin olup olmayacağğı belli değil. Bazılarına göre bu sadece çekimler boyunca kullanılacak ve film Dünyalar Savaşı adıyla gösterime girecek.

    Biz de en az sizin kadar niye böyle bir uygulamaya gerek duyulduğunu merak ediyoruz ama Spielberg bu; neyi niçin yaptığına akıl sır erdirmek zor. Şimdilik sadece heyecanla bekliyoruz. Beyazperde.com'u tıklamaya devam edin savaşın getireceklerini herkesten önce öğrenin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top