Hesabım
    J.J. Abrams'ın Yapım Şirketi Yeni Bir Aksiyon Projesine Başlıyor

    Filmin yönetmenliğini Bradley Parker gerçekleştirecek...

    J.J. Abrams'ın yapım şirketi Bad Robot, Paramount Pictures stüdyosu ile ortak yeni bir aksiyon projesine başladı. Bradley Parker'ın yöneteceği projenin henüz ismi koyulmadığı gibi Michael Gilio'nun yazdığı senaryonun konusu da gizliliğini koruyor. Filmin yapımcıları arasında J.J. Abrams dışında  Bryan Burk'un ve Matt Reeves de bulunuyor.

    Son olarak The Diary of Lawson Oxford isimli bir filmle ilk yönetmenlik denemesini gerçekleştiren Bradley Parker, daha önce Matt Reeves'in yeniden çevrim projesi olan Kanıma Gir (Let Me In) filminde asistan yönetmen olarak görev almıştı. Daha çok reklam dünyasına iş üreten Parker, Nike, Nintendo ve Sony gibi şirketlerin reklam filmlerinin yanı sıra, aynı zamanda sanat yönetmeni ve animatör olarak kurduğu görsel efekt şirketiyle Dövüş Kulübü (Fight Club) ve Yeni Nesil Ajan (xXx) gibi filmlerde çalıştı.

    Reeves'in yönettiği Canavar (Cloverfield) ile yapım çalışmalarına başlayan Bad Robot, son olarak 500 milyon dolar gişe yapan Görevimiz Tehlike 4 (Mission: Impossible - Ghost Protocol) filminin yapımcısı olmuştu.

    İsimsiz projenin çekim takvimi belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top