Hesabım
    'Kara Şövalye Yükseliyor'un Yeni Fragmanı Mayıs'ta

    Film hakkındaki son gelişmeler haberimizde...

    Daha önce biri teaser olmak üzere iki fragmanı yayınlanan Christopher Nolan'ın Batman üçlemesinin son filmi Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises)'ın ikinci uzun fragmanı, 11 Mayıs'ta vizyona girecek olan Tim Burton imzalı Dark Shadows filminin öncesinde seyirci ile buluşacak.

    Daha önce bir teaser fragman, bir uzun fragman ve sinemalarda gösterilen bir prolog bölümü sinemaseverlerle paylaşılan projenin pazarlama ayağı, filmin vizyona girmesine 3 ay kala, yani Mayıs ayında daha da hız kazanacak. Hollywood'un en ses getiren tanıtım ayaklarından biri olan 100 milyon kişinin izlediği Amerikan Futbolu finali 'Super Bowl'un reklamlarında filme dair yeni görüntülerle karşılaşmayacağımız da daha önce açıklanmış, Warner Bros'un bunun gereksiz bir para israfı olduğunu söylediği iddiaları ortaya atılmıştı. Bir başka dedikodu da, 30 Mart'ta gösterime girecek olan Titanların Öfkesi (Clash of the Titans 2: Wrath of the Titans)'ın öncesinde The Dark Knight Rises'la ilgili yeni görüntülerin yayınlanacağıyla ilgili, fakat bu konuda doğrulama gelmiş değil.

    ABD'de biletleri için önsatışın başladığı filmin yeni fotoğrafları da ortaya çıktı. Özellikle Bane'in elektronik bir aygıtla değiştirilmiş sesinin prologda anlaşılmadığı ve yönetmen Nolan'ın Bane'in sesini daha anlaşılır kılmak için teknik boyutta bir değişikliğe gittiği söylenirken, filmdeki Bane karakterini seyircinin nefret edeceği kadar seveceği de bir karakter olarak tanımlayan Nolan, beklentileri de bir üst seviyeye taşımayı başardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top