Hesabım
    Hisar Kısa Film Seçkisi Başvuruları

    Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’nin 2005 yılından beri devam ettirdiği, yılın en iyi 10 filmini bir DVD’de toplayan Hisar Kısa Film Seçkisi’ne başvurular için son tarih 20 Ocak, Cuma!

    Hisar Kısa Film Seçkisi, kısa filmcilerin kendilerini duyurmaları için çok önemli bir fırsat. 2005'ten bu yana gerçekleştirilmekte olan seçki, o yıl içerisinde Türkiye'de çekilen yüzlerce kısa film başvurusunu tarıyor, elemelerden geçiriyor ve seçilen 10 kısa filmi bir DVD'de toplayarak sinema okullarına, yarışma ve festivallere gönderiyor.

    Seçkiye alınacak filmlerin toplu gösterimi 31 Mart-15 Nisan 2012 arasında Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde gerçekleştirilecek. Ana  jüri, sinema eleştirmeni Senem Aytaç, yönetmen Seren Yüce, oyuncu Serra Yılmaz ve yapımcı Zeynep Özbatur Atakan isimlerinden oluşuyor.

    Seçkiye baþvurmak isteyen kısa filmciler, 2011 yapımı kısa filmlerini başvuru formuyla birlikte Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’ne iletebilirler. Başvuru formu ve başvuru koşulları için Mithat Alam Film Merkezi’nin web sayfasını ziyaret edilebilir.

    Hisar Kısa Film Seçkisi’ne katılmak için son başvuru tarihi, 20 Ocak 2012.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top