Hesabım
    Sadi Çilingir Bu Hafta Klak'ta!

    Sinema yazarı Sadi Çilingir son SİYAD ödüllerini ve sinemamızın durumunu değerlendiriyor...

    O, sinema sektörünün isimsiz kahramanlarından biri. O, sinema aşkıyla yıllarını metinlere dökmüş bir sinema yazarı. Sektörün içindekilerin yakından tanıdığı, www.sadibey.com sitesinin sahibi  ve SİYAD'lı sinema eleştirmenlerinden Sadi Çilingir bu hafta Gizem Öztürk'ün hazırlayp sunduğu Klak’ın stüdyo konuğu. Sinema Yazarları Derneği'nin yeni açıklanan ve tartışma yaratan ödüllerinin yanı sıra yaklaşan Oscar tahminlerinin masaya yatırılacağı programda, 2012'de seyredeceğimiz yerli yapımlar, Türkiye'de sinema eleştirisi ve eleştirmenlerin duruşu gibi farklı konular da konuşulacak.

    Geçtiğimiz hafta açıklanan Altın Küre Ödülleri ve Meltem Cumbul'un da katıldığı törenin detaylarını haberler kısmında izlerken, vizyona yeni giren Neşeli Ayaklar 2 (Happy Feet Two), İçimdeki Şeytan (The Devil Inside) ve Düşler Bahçesi (We Bought a Zoo) filmlerinin detaylarını seyredebilirsiniz.

    Ejderha Dövmeli Kız (The Girl With The Dragon Tattoo)’ın David Fincher versiyonuna ait özel görüntüler de Klak Arkası bölümünde. Efsaneler bölümünde ise animasyon tarihinin en önemli yapıtlarından Dumbo sinemaseverlere nostalji yaşatacak.

    Klak 21 Ocak Cumartesi günü saat 13:20 Bugün TV ekranlarında; tekrarı ise 22 Ocak Pazar 15:20'de...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top