Hesabım
    'The Grey' ABD Box Office Listesinde 1 Numara

    Liam Neeson'ın başrolündeki film ilk haftasında 19,6 milyon dolar kazandı...

    Amerika Box Office listesinde bu haftanın galibi, vizyona girdiği ilk hafta 19,6 milyon dolar kazanan The Grey oldu. Aksiyon sinemasının önemli isimlerinden birine dönüşen Liam Neeson'ın başrolünde olduğu düşük bütçeli yapım, Alaska'ya petrol çıkarmak için gelen fakat uçakları düşünce vahşi doğanın ortasında hayatta kalmaya çalışan bir grubun hikâyesini anlatıyor.

    Listenin ikinci sırasında geçtiğimiz haftanın galibi olan fakat yüzde 51'lik bir düşüşle bu hafta 12,3 milyon dolar toplayabilen Underworld serisinin son filmi Karanlıklar Ülkesi:Uyanış (Underworld : Awakening) bulunuyor. Toplam gişesini 10 günde 45 milyon dolar yapan film beklenenden iyi bir gişe performansı sergiliyor.

    Üçüncü sırayı başrolünde Katherine Heigl'ın olduğu Aşk ve Para (One For The Money) isimli komedi aldı. Bu hafta vizyona giren film 11,5 milyon dolar gişe yapsa da, son gelen eleştirilerle birlikte listenin gerilerine düşeceği tahmin ediliyor.

    Listenin dördüncü sırasında yerleşen film, II. Dünya Savaşı sırasında görev yapan bir grup pilotun maceralarını anlatan Red Tails. İkinci haftasına giren film gişeden bu hafta 10,3 milyon dolar kazanmayı başardı. 58 milyon dolar bütçeye sahip film, toplamda 33 milyon dolara ulaştı.

    Beşinci sırada yeni bir film var. Man On A Ledge,  bir soygun etrafında dolaşan aksiyon ve gerilim yüklü bir yapım olarak göze çarpsa da, başroldeki Sam Worthington'a rağmen gişeden hayal kırıklığı ile ayrıldı. Film ilk haftasında 8 milyon dolar kazandı.

    ABD Box Office listesinin alt sırasını oluşturan filmler ve rakamları şöyle: Çok Gürültülü ve Çok Yakın (Extremely Loud And Incredibly Close) (6,9 milyon dolar), Son Vurgun (Contraband) (6.7 milyon dolar), Senden Bana Kalan (The Descendants) (6.4 milyon dolar), Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast) (3D) (5.3 milyon dolar) ve Haywire (4 milyon dolar)

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top