Hesabım
    Justin Timberlake, Clint Eastwood ile Beyzbol Oynayacak

    Trouble With the Curve projesi bir beyzbol draması olacak...

    Geçtiğimiz yıl Kötü Öğretmen (Bad Teacher), Arkadaştan Öte (Friends With Benefits) ve Zamana Karşı (In Time) filmlerinde seyrettiğimiz ve bu yıl da Coen Biraderler'in yeni projesi Inside Lleywn Davis'de rol alacak olan Justin Timberlake, kariyerinin en önemli başrollerinden birine çıkmaya hazırlanıyor. Yıldızı parlayan oyuncu, başrolü usta oyuncu-yönetmen Clint Eastwood ile birlikte paylaşacağı Trouble With the Curve projesinin kadrosuna katıldı.

    Bir beyzbol draması olacak olan Trouble With the Curve'de Timberlake eski bir atıcıyı, Eastwood ise yaşlı bir yetenek avcısını canlandıracak. Kamera önünde en son 2008 tarihli Gran Torino'da izlediğimiz Eastwood, Wolfgang Petersen'in yönettiği 1993 tarihli Ateş Hattında (In the Line of Fire) filminden sonra ilk kez yönetmediği bir filmde oyuncu olarak görev alacak.

    Senaryosu Randy Brown tarafından yazılan ve yönetmenliğini Eastwood'un yakın dostu Robert Lorenz'in yapacağı filmin kadrosunda bulunan Amy Adams da, Eastwood'un kalbini Timberlake'e kaptıran kızını canlandıracak. Filmin çekimlerinin Inside Lleywn Davis'in bitmesinin ardından başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top