Hesabım
    'Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike' İçin ABD'de Özel Etkinlikler Düzenlenecek

    Yıldız Savaşları serisinin ilk 3D bölümü eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacak...

    6 filmi izlediniz, yeniden çekilen ya da seride değiştirilen bazı bölümlere kızsanız da DVD'lerini ve en son çıkan Blu-ray Boxset'i alıp arşivinizi tamamladınız ve şimdi sırada ne var, diye soruyorsunuz. George Lucas'ın tam size göre bir cevabı var: Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike (Star Wars : Episode I - The Phantom Menace) yenilenmiş 3D versiyonuyla 10 Şubat'ta tüm dünya ile aynı anda vizyona giriyor!

    Vizyon gününün yaklaşmasıyla birlikte efsanenin tekrar doğuşuna tanık olmak isteyen sinemaseverler için çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bunlardan en heyecan verici olanı, ABD'de AMC sinemalarının filmin vizyona gireceği hafta sonunda düzenleyeceği bir dizi özel etkinlik. Etkinlik kapsamında film için RealD 3D bileti alan tüm sinemaseverlere Star Wars Fighter Pod hediye edilecek ve George Lucas'ın Star Wars evreninin ayrılmaz parçalarıyla gösteri renklendirilecek. Ayrıca gösterimlerde 3D gözlük olarak Anakin Skywalker'ın filmde taktığı Podracer gözlükler kullanılacak. Daha bitmedi, yine salon içinde kurulacak standda dileyenler yüzlerini Darth Maul gibi boyatacak, serinin unutulmaz karakterleriyle fotoğraf çektirecek ve hareket algılayıcılı Star Wars video oyunuyla eğlenceli bir vakit geçirecekler.

    Kronolojik bir sırayla tüm filmleri 3D'ye aktarmak isteyen Lucas, haftaya vizyona girecek olan ilk bölüm beğenildiği takdirde her yıl yeni bir filmle Yıldız Savaşları hayranlarını sevindirecek. Eğer bu 3D dönüştürme işlemi beğenilmezse de Yıldız Savaşları: Bölüm I 3D olarak seyrettiğimiz ilk ve son film olarak tarihteki yerini alacak ve başka bir 3D bölüm de olmayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top