Hesabım
    Bridget Jones'un Bebeğine Daha Zaman Var!

    Hugh Grant projenin senaryosunu beğenmedi...

    Renée Zellweger'in yine başrolde olduğu yeni Bridget Jones filmi senaryo konusundaki sorunlar nedeniyle ertelendi. İsminin Bridget Jones' Baby (Bridget Jones'un Bebeği) olacağı yeni bölüm, Zellweger dışında seriden tanıdığımız Colin Firth ve Hugh Grant'ı tekrar biraraya getirecek. Önümüzdeki haftalarda Anadan Doğma (The Full Monty)'nın yönetmeni Peter Cattaneo'nun yönetmenliğinde çekilmesi planlanan komedi, ekibe yakın kaynaklara göre David Nicholls ve Helen Fielding'in yazdığı senaryoyu Hugh Grant'ın beğenmemesi nedeniyle ileriki bir tarihe ertelendi.

    Yeni filmde 40'larını yaşayan bir kadın olarak izleyeceğimiz Bridget, Colin Firth'ün canlandırdığı Mark Darcy karakteriyle birlikte bebek sahibi olmaya çalışacak. Henüz resmi bir açıklama yapılmayan proje hakkında kulislerde dolaşan dedikodularda ise devam filminin öldüğünü söyleyen de var, "film gelecek sene mutlaka çekilecek" diyen de.

    Proje daha önce Nedimeler (Bridesmaids)'in yönetmeni Paul Feig'in geçtiğimiz Ekim ayında yönetmen koltuğundan ayrılmasıyla zora girmiş, Kasım ayında ise proje Cattaneo'ye emanet edilerek bu sorun aşılmıştı.

    Bridget Jones'un Günlüğü serisi toplamda dünya çapında 500 milyon dolardan fazla bir gişe geliri elde etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top