Hesabım
    Korkunç Bir Süper Kahraman

    Zucker doğaüstü güçlerin elinde

    Korkunç Bir Film 3'ün ekibi serinin dördüncü filmini yapmadan önce süper kahraman filmleriyle eğlenecekleri bir film yapmaya karar verdiler. Superhero (Süper Kahraman) adlı yeni komedide kendilerine malzeme olarak Batman Begins, Fantastik Dörtlü ve İşaretler, 8 Mil ve Halka'nın devam filmleri şu anda maalesef yok. Bu nedenle en azından Halka 2'yi izleyene kadar ara vermeye karar vermişler ve Zucker'in aklına süper kahraman filmleri gelmiş.

    ''Neden olmasın'' diyor yönetmen, ''Süper kahraman filmleri de en az korku filmleri kadar popüler hatta bir kısmının gişe hasılatı daha da yüksek. Ama bütün filmleri izlememiz lazım bu yüzden Batman ve Fantastik Dörtlü için bekliyoruz. Yine de çok şaşıracağımız şeyler göreceğimizi sanmam. Sonuçta bu filmlerin konuları nerdeyse aynı. Bir kaza oluyor ve pat, bakıyorsunuz biri kahraman olmuş. Biz de aynı hikayeyi takip eden bir senaryo üstünde çalışacağız. Korkunç Bir Film ve Superhero'nun senaryolarını aynı dönemde yazacağız ama Superhero önce çekilecek, yine bir kaç filmin birbirine karıştığı eğlenceli bir film yapmak istiyoruz''.

    Zucker'in Korkunç Bir Film serisi bazı sinemaseverlerin nefret ettiği bazıları içinse kült sayılabilecek bir komedi. Serinin en beğenilen filmi üçüncüsü olmuş ve oldukça iyi hasılat elde etmişlerdi. Bakalım ekip aynı başarıyı Superhero ile yakalayabilecek mi?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top