Hesabım
    Yeni Transformers Filmi Haziran 2014'de Vizyona Girecek!

    Yönetmen koltuğunda yine Michael Bay var...

    Geçtiğimiz Aralık ayında yönetmen Michael Bay, Transformers'ın dördüncü devam filmini çekip çekmemek konusunda kararsız kaldığını açıklamış, öncelikli hedefinin Pain and Gain isimli projeyi çekmek olduğunu söylemişti. Fakat dün gelen haberler birlikte, yapımcı Lorenzo di Bonaventura yönetmen Michael Bay'le resmen anlaşıldığını ve dördüncü filmin 2014 Haziran ayında vizyona gireceğini duyurdu. Ayrıca devam projesinin hikâyeyi yeni baştan ele alması bekleniyor.

    Henüz projenin çok başında olduklarını belirten yapımcı Bonaventura, yeni bir kadronun kurulacağını, hikâyenin yeniden yazılacağını ve yeni karakterlerle karşılaşacağımızı belirtti ve şimdilik ortada bir senarist olmadığı için, hikâye hakkında kesin yorumlar yapmanın erken olduğunu söyledi.

    Michael Bay'in yeni Transformers projesinden önce kamera arkasına geçeceği Pain and Gain, iki bodybuildingçinin hayatına odaklanacak. Gasp, adam kaçırma ve cinayet olayına karışan bu iki bodybuildingçinin hikâyesinde başrol Mark Wahlberg ve Dwayne Johnson'ı izleyeceğiz. Miami New Times gazetesinde yayınlanan bir makaleden uyarlanacak film 20 milyon dolar gibi düşük bir bütçeyle çekilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top