Hesabım
    Mar’a Az Kaldı…

    Festivallerden eli boş dönmeyen filmin vizyon tarihi de öne geldi...

    18-24 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 2. Uluslararası Malatya Film Festivali’nden Jüri Özel Ödülü, SİYAD En İyi Film Ödülü ve En İyi  Erkek oyuncu (Volga Sorgu) ödülleriyle dönen Caner Erzincan yönetmenliğindeki Mar’ın  daha önce 20 Nisan olarak açıklanan vizyon tarihi öne alınarak filmin 6 Nisan’da sinemalarda gösterime gireceği açıklandı.

    T.C. Kültür Bakanlığı, Selçuk Üniversitesi ve Konya Şeker’in destekleriyle çekilen filmde yaşadıkları coğrafyada adeta terkedilmiş duygusu içinde hayatlar süren birbirinden farklı 3 adamın öyküsü anlatılıyor. Oyuncu kadrosunda Volga Sorgu TekinoğluBegüm KütükMahmut GökgözGüray KipRaşit Saraç ve Yılmaz Şerif'in yer aldığı film 1-11 Mart tarihleri arasında Nünberg’de düzenlenecek olan 17. Türkiye / Almanya Film Festivali’nde ve 23. Münih Türk Filmleri organizasyonunda da seyirciyle buluşacak.

    15-22 Mart tarihleri arasında düzenlenecek 23. Uluslararası Ankara Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj yarışma bölümünde de yer alan Mar, Özen Film dağıtımıyla 6 Nisan’da sinemalarda…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top