Hesabım
    "Seninki Kaç Para?" Filminden Fragman ve Özel Soundtrack Klip! [Video]

    Vatan Şaşmaz'ın başrolde olduğu komedi yapımından ilk videolar yayınlandı...

    Hayatta maddi ve manevi olarak dibe vurduğunuz anı düşünün. Sonra enteresan görünümlü bir adam çıkıp size her şeyin yoluna gireceğini, tüm sorunlarınızı çözebileceğini vaad ediyor. Ama elbette karşılığında bir şartı var: Ruhunuzu O'na, yani Şeytan'a satacaksınız!

    Hollywood komedilerinin çok sevdiği temalardan biri olan "ruhunu şeytana satma" olgusu, yakında yerli bir komedi olan Seninki Kaç Para? adlı filmde karşımıza çıkacak. "Herkesin satın alınabileceği bir fiyatı vardır" kapitalist düşüncesinden yola çıkan ve pek çok Amerikan filmine göndermeler de içeren yapımda, hayatından bıkmış, huzursuz ve mutsuz Cemil Poyraz rolünde televizyon ekranlarının sevilen yüzü Vatan Şaşmaz yer alırken, Şeytan olarak karşımıza Melih Oğuzhan çıkıyor.

    Seninki Kaç Para?

    Vizyon tarihi 9 Mart'ta olarak belirlenen filmden ilk fragman ve bir de özel soundtrack videosu yayınlandı. Fragmandan anlaşıldığı üzere iki arada bir derede kalmış bir aile babasını olan Cemil, açgözlülüğünün kurbanı olurken, ailesini de mafyanın pençesine sürüklüyor.

    Seninki Kaç Para?

    Filmin soundtrack parçalarından birinin yer aldığı videoda ise yapımın müziklerinde de imzası olan 'Şeytan' Melih Oğuzhan'ı izliyoruz. Oğuzhan'a parçanın nakaratlarında film ekibi de eşlik ediyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top