Hesabım
    Kurbağa Kermit ve Miss Piggy Oscar Sunuculuğu Yapacak!

    The Muppets'ın yıldızları beşinci kez Oscar sunucusu...

    Hollwood'un en tanınmış ikonlarından Kurbağa Kermit ve Miss Piggy 84. Akademi Ödülleri'nde sunucu olarak görev alacak. Bu, sevimli kuklaların 5. Oscar sunuculuğu deneyimi olmuş olacak.

    Uzun bir aradan sonra yeni filmleriyle vizyonu şenlendiren ve hem gişede hem de seyirci tarafında başarı kazanan The Muppets, bu yıl ödüllere En İyi Şarkı dalında aldığı tek ödülle katılıyor. Kurbağa Kermit ve Miss Piggy'i dünyanın en tanınmış Hollwood çiftine dönüştüren Muppets'ın başta televizyon olmak üzere sinema tarihindeki yerini çok iyi bilen Akademi, bu yılki törende bunu kutlamak istiyor. Tek üzüntümüz ise, artık Oscar törenlerinde şarkı performanslarının gerçekleştirilmiyor oluşu.

    Bu yıl Kurbağa Kermit ve Miss Piggy'ye Oscar sunuculuğu görevinde eşlik edecek diğer isimlerse şöyle: Halle Berry, Rose Byrne, Bradley Cooper, Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Tom Hanks, Angelina Jolie, Milla Jovovich, Ellie Kemper, Jennifer Lopez, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey, Chris Rock, Maya Rudolph, Ben Stiller, Emma Stone ve Kristen Wiig.

    26 Şubat Pazar gecesi Hollywood'daki Kodak Tiyatrosu'nda düzenlenecek olan tören 225 ülke televizyonundan naklen yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top