Hesabım
    Senden Bana Kalan: Altyazılı Fragman [Video]

    Oscar’ın en çok konuşulan favorilerinden olan film, bu cuma vizyonda…

    Festivallerden ve çeşitli yazar birliklerinden aldığı pek çok ödülden sonra en son Altın Küre ile taçlandırılan Senden Bana Kalan (The Descendants) Oscar Ödül töreninin hemen öncesinde 24 Şubat Cuma günü nihayet ülkemizde de gösterime giriyor. Vizyon öncesi filmin altyazılı fragmanı da seyircilerle paylaşıldı.

    Senden Bana Kalan

    Oscar Yolunda…

    Kendisiyle yapılan röportajda ödüllü yönetmen Alexander Payne filmin Oscar favorileri arasında gösterilmesine memnun olduğunu dile getirirken, 5 daldaki adaylıkların hem kendisini hem de ekibini heyecanlandırdığını ifade ediyor: “Özellikle de uzun süredir kurgucum olan Kevin Tent’in takdir görmesinden çok mutlu oldum. Bunu gerçekten haketmişti.” En İyi Kurgu dalında aday gösterilen Kevin Tent ise “Kelimelerin tarif edemeyeceği kadar sevinçliyim; yaptıkları işe hayranlık duyduğum meslektaşlarım tarafından ödüle layık görülmek büyük bir onur.” diyerek tören öncesi heyecanlı olduğunu gizlemiyor. Yönetmen Payne ile çalışmanın başlı başına bir keyif olduğunu ifade eden Tent hem oyuncu kadrosunun, hem senaryonun mükemmel bir iş çıkarttığını da sözlerine ekliyor.

    Filmin senarsitleri Jim Rash ve Nat Faxon ise başta filmin uyarlandığı romanın yazarı Kaui Hart Hemmings’e özellikle teşekkür ederken, Alexander Payne ile çalışmış olmanın kendileri için en güzel ödüllerden biri olduğunu da ifade ediyorlar. Yönetmen Payne’nin yanı sıra filmde yapımcı olarak imzası olan Jim Burke ve Jim Taylor da adaylıkla onur duyduklarını ve bu mutluluğu Hawaii halkı ile paylaştıklarını da belirtiyorlar.

    HugoArtist (The Artist) ve Senden Bana Kalan filmlerinin en güçlü adaylar olarak gösterildiği 84. Akademi Ödülleri 26 Şubat 2012 Pazar gecesi sahiplerini bulacak...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top