Hesabım
    Hugo, Yeniden Vizyonda!

    Oscar'ın en güçlü adayları arasında olan film bu cuma tekrar gösterime giriyor...

    2 Aralık 2011 tarihinde gösterime girdikten sonra toplam 4 hafta vizyonda kalan ve ancak 95 bin seyirciye ulaşan Hugo, tam da Oscar haftasonunda yeniden gösterime giriyor. Bu hafta gösterime girmesi planan diğer filmlerin vizyon tarihlerinin değişmesiyle Senden Bana Kalan (The Descendants) vizyona çıkan tek yeni filmken, Hugo aralık ayında kaçıranlar ve filmin seyrine doyamayanlar için yeniden salonlardaki yerini alıyor.

    Usta yönetmen Martin Scorsese'nin ilk 3D yönetmenlik denemesi olarak teknik açıdan ayrı bir yeri olan film, anlattığı duygu yüklü hikaye ile de sinema tarihine bir saygı duruşu taşıyor. Bu yıl ki Oscar'larda toplam 11 dalda elde ettiği adaylıklarla bu senenin adaylık rekorunu da elinde bulunduran film Fransız yapımı Artist'in en güçlü rakibi olarak da telaffuz ediliyor.

    Hugo

    Yazar Brian Selznick’in "The Invention of Hugo Cabret" adlı çocuk romanından uyarlanan Hugo 1930'ların Paris'inde bir tren istasyonunun duvarları arasında yaşayan ve saatlerden sorumlu olan kimsesiz bir çocuğun, bir gün saati tamir etmeye çalışmasıyla yaşadığı gizemli macerayı merkezine alıyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top