Hesabım
    Nakata Sonunda İkiledi

    İkinci Halka'dan ilk manzaralar gönül fethetmiyor

    Hollywood ne yaptı ne etti, Karanlık Sular'la bir anda Japon sinemasının yıldız yönetmeni olan Hideo Nakata'yı transfer etti. Beyazperde.com okurları uzun zamandır biliyor, Ringu'nun Amerikan versiyonu olan Halka'yı Gore Verbinski çekmişti ancak film Ringu kadar başarılı olmayınca Halka 2'nin başına serinin gerçek babası Hideo Nakata getirilmişti. Yönetmen değişikliğiyle beraber genişleyerek tam kadro yola devam eden Halka 2'den ilk görüntüler yayınlandı ancak ne kadar tatmin edici oluğuna siz karar verin.

    Naomi Watts'ın canlandırdığı Rachel Keller karakterinin esrarengiz video kaset yüzünden yaşadığı dehşet yeni filmde de devam edecek. Artık herşeyi geride bırakmaya çalışan Rachel oğlu Aidan'la beraber Asheville adlı ufak bir kasabaya taşınır. Kasabanın yerel gazetesinde iş bulan Rachel, David Rourke (Simon Baker) adlşı bir muhabirle beraber, polis kayıtlarının çalınması üzerine çalışmalara başlar. Olaylar gittikçe garipleşirken oğlu Ai,dan'da başlayan tanımsız hastalık belirtileri Rachel'ın yeniden Samara Morgan'ı düşünmeye başlamasına yol açar. Dehşet yeniden mi başlayacaktır? Genç kadın yeniden Seattle'a döner, bu sefer Samara'nın geçmişini daha derin araştırmaya kararlıdır.

    Halka her ne kadar başarılı bir seri olsada, biz Nakata'nın artık yeni yapımlara yöneleceğini umuyorduk. Karanlık Sular'ın Amerikan versiyonunu da yapacağı söylenen yönetmen umarız artık aynı sulardan çıkar da yepyeni yapımlara yönelir.

    Halka 2'den ilk manzaraları tıklayarak görebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top