Hesabım
    Carlito Dönüyor

    Bregman'dan bir efsanenin geçmişi

    Sinema tarihinin yaşayan efsanelerinden Al Pacino'nun başrolde oynadığı 1993 yapımı Carlito'nun Yolu yeniden beyazperde yolunu tuttu. Pacino'nun canlandırdığı Porto Rikolu uyuşturucu kaçakçısı Carlito Brigante'yi, Carlito's Way-The Beginning'te, Jay Hernandez oynayacak.

    Carlito'nun Yolu'nu 1993'te Brian de Palma çekmişti be sefer daha çok yapımcı kimliğiyle tanıdığımız Michael Bregman hem senaryoyu yazacak hem de filmin yönetmenliğini yapacak. Palma, Carlito'nun üçkağıtçı avukatı tarafından hapisten çıkarılmasıyla başlayan ve ölümüne kadar süren kısa bir dönemi anlatmıştı. Bregman ise bu sefer, biraz da mecburen, artık Carlito öldüğüne göre, O'nun 1940'lar ile 70'ler arasında yaşadıklarını yani suç dünyasına girişi ile yükselişini anlatacak.

    Brian de Palma'nın filmi başta Al Pacino olmak üzere pekçok usta oyuncuyu içeriyordu. Düzenbaz avukat rolüyle Sean Penn en iyi performanslarından birini ortaya koymuştu. O'nun yanısıra Luis Guzman ve Viggo Mortensen, Carlito'nun arkadaşları olarak karşımızdaydı. Bakalım Bregman bu kadroyla boy ölçüşebilecek oyuncuları biraraya getirebilecek mi? Al Pacino'nun rolüne soyunan Hernandez'i en son Çılgın/Güzel'de izlemiştik. Genç oyuncunun sinemanın en popüler karakterlerinden birine yeniden hayat verirken Al Pacino adının altında ezilmemesini umarız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top