Hesabım
    Patlak Sokaklar – Gerzomat Tamamen Dublaj!

    Amerikan filmlerini ti’ye alan yapım, teknik açıdan da geride kalmıyor…

    İnsan ilk duyduğunda “Türkçe ve sesli çekilebilecek bir filmde neden dublaja gerek olsun ki?” diye soruyor ama onların amacı çok farklı! Evde kendi kendilerine çektikleri videolar ile kısa zamanda internet  fenomeni haline gelen BatesMotelPro ekibinin ilk uzun metrajlı sinema deneyimi olan Patlak Sokaklar-Gerzomat artık vizyon için gün sayarken, film ile ilgili ilginç detaylar da gelmeye devam ediyor. Klişeleşmiş Amerikan polisiyeleri ile inceden dalga geçen filmde profesyonel oyuncular da dahil olmak üzere tüm ekibe dublaj yapılmış olması bu detaylardan sadece biri.

    Şimdiye kadar hep kendi seslerini kullanan oyuncular Selin Demiratar ve Doğa Rutkay projeye dahil olurken, kendi sesleri yerine dublaj yapılacak olmasını başta garipsemiş olsalar da her iki oyuncu da filmin bu farklı yönüne uyum sağlamış. Zira Jennifer karakterini oynayan Selin Demiratar’ı, Angelina JolieNicole KidmanSharon Stone, Demi Moore gibi isimlerin dublajını üstlenen ve bu açıdan sesine oldukça aşina olduğumuz Ayşegül Bingöl seslendirirken, Doğa Rutkay’ın oynadığı Mary Jane karakterinin dublajını ise Scarlett Johansson’u seslendiren Yasemin Şişli üstlendi.

    Yapımcılığını ANS Prodüksiyon’un üstlendiği ve BatesMotelPro üçlüsünün (Volkan Öge, Tansu Tunçel ve Ömür Cedimağar) başrolleri Selin Demiratar, Doğa Rutkay, Kubilay Tunçer ile paylaştığı Patlak Sokaklar-Gerzomat 16 Mart’ta lanet olasıca sinema salonlarında!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top