Hesabım
    Vali Olsa da Terminatör

    T4 hazır ama Arnie çok yoğun

    Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi ile bayrağı James Cameron'dan devralan Jonathan Mostow dördüncü film için hazırlıkları tamamladı. John D. Brancato, Michael Ferris ve Tedi Sarafian'dan oluşan yazar takımı senaryoyu bitirmiş ve Arnold Schwarzenegger her zaman ki gibi yeniden Terminatör.

    Kaliforniya valisi seçildikten sonra oyunculuk kariyerine son vermekle vermemek arasında gidip gelen Arnold'ın T4'te yer alıp almayacağı sürekli tartışılıyordu. Son haberlere bakılırsa ünlü oyuncu yeni filmde var ama çok küçük bir rolle. Yine yokedici olarak izleyeceğimiz Arnold, yeni filmin hemen başında yerini kendinden çok daha yeni bir modele bırakacak ve Terminatör sayfasını kapatacak.

    Üçüncü filmde John Connor'ı canlandıran Nick Stahl ve rol arkadaşı Claire Danes ile görüşmeler sürüyormuş ve bir terslik olmazsa ikili yeni filmde de başrolde olacak. Bir gün insan ırkının başına geçerek makinelere karşı direniş örgütleyeceğinin bilincinde olan Connor'ın başı, yeniden kendini yoketmek üzere gönderilen makinelerle belaya girecek. Yeni filmde artık makineler ve insanlar arasındaki savaşa tanık olacak mıyız henüz belli değil ama kulislerde konuşulanlar bunun için hazır olun der nitelikte.

    Mostow, 2005 başında çekimlere başlayacakmış ama en büyük pürüz, rolü ne kadar ufak olursa olsun, sayın valinin boş zamanını yakalamak olacağı için şimdiden Arnold'ı sıkıştırmaya ve çekimler için söz almaya çalışıyormuş.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top