Hesabım
    Poker Vegas'ta Oynanır

    Affleck masayı kurdu, oyunu Penn yönetecek

    Loch Ness'in efsane canavarını araştırmak üzere biraraya gelen Zak Penn ve Alman yönetmen Werner Herzog, belgeselin ardından Las Vegas'ta geçecek poker turnuvası için kolları sıvadı. İkilinin yeni filmleri için seçtiği isimler ise kumarbazlıklarıyla ünlü Ben Affleck, David Schwimmer, William H. Macy ve Richard King.

    İlk yönetmenliğini Incident at Loch Ness'le yapan Zak Penn bu filmin de yönetmenliğini üstlenirken ortağı Herzog filme oyuncu olarak katkıda bulunacak. 10 milyon dolar gibi düşük bir bütçeyle yola çıkan ikili filmin çekimlerine şubatta Las Vegas'ta ünlü kumarhane Golden Nugget'ta başlıyor.

    Penn'e göre seçilen kadro kusursuz; ''Gerçekten poker oynayabilen insanların bu filmde yer almasını istedik çünkü sadece bu oyunun ruhunu, heyecanını bilenler bunu yansıtabilirler. Ben de lisedeyken bütün gün poker oynardım ve bu keyfi hiç unutmadım. Korktuğum sadece birşey var, eğer kendimizi kaptırıp otelde sabaha kadar poker oynarsak filmi nasıl çekeceğiz?''.

    Kadrodaki isimlerin hepsi birbirinden ünlü ama özellikle Ben Affleck kumar tutkusuyla son yıllarda sık sık gündeme geldi. Jennifer Lopez'den ayrıldıktan sonra uzun süre kendine gelemeyen ünlü oyuncu bir aralar poker masasından kalkmaz olmuştu. Bakalım yeni filmi Affleck'e kumarın kötülüklerini mi hatırlacak yoksa eski günlerin özlemi mi başlayacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top