Hesabım
    Kaçma Sırası Stallone'nin

    Steve McQueen'in Büyük Kaçış'ı yeniden beyazperdede

    The Great Escape (Büyük Kaçış), ilk defa izleyici karşısına çıktığı 1963'ten beri aynı oranda hayran kitlesine sahip olan bir film. Genellikle sinema tarihinin en iyi on filminden biri kabul edilen Büyük Kaçış, Sony tarafından yeniden çekilecek ve başrol için düşünülen isim Sylvester Stallone.

    Paul Brickhill'in gerçek olaylara dayanan romanından John Sturges tarafından sinemaya uyarlanan Büyük Kaçış, başta Steve McQueen olmak üzere dev bir oyuncu kadrosuna sahipti. James Garner, Richard Attenborough, James Donald, Charles Bronson ve James Coburn nazi kampından kaçmaya çalışan askerleri canlandırmışlardı. Nazilerle esir askerler arasında yaşanan motosikletli kovalamaca sahneleri, yıllardır teknoloji ne kadar gelişmiş olursa olsun, hala sinema tarihinin en iyi sahnelerinden kabul edilir.

    Sony'nin, eski MGM filmlerini yeniden beyazperdeye taşıma projesi içinde gerçekleşek olan yeniden yapımın sorumluluğunu Mark Burnett üstlenmiş. Stallone ismini teklif eden de yapımcının bizzat kendisi. Eğer anlaşma sağlanırsa yakın bir zamanda ünlü oyuncuyu, 1963'te McQueen'in canlandırdığı Yüzbaşı Virgil Hilts, ya da bilindiği gibi The Cooler King rolünde seyredeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top