Hesabım
    Ya Öyle Olmasaydı?

    11 Emmyli Nichols, Roberts'ın hatalarında dolaşıyor

    Son filmi Closer'da başrolü Julia Roberts'a vermişti Mike Nichols. Oscarlı oyuncuyla arasından su sızmadığı söylenen yönetmen yeni romantik komedisi Seven-Year Switch için de Roberts'ı tercih etti.

    Angels in America ile geçtiğimiz günlerde 11 Emmy kazanan Nichols, son filmi Closer'ı tamamlar tamamlamaz yeni filminin çalışmalarına başladı. Seven-Year'ın senaryosunu da Roberts'a danışarak geliştiren yönetmen, yedi yıllık ilişkisini yeni bitiren bir kadının hayatını anlatacak. Roberts'ın canlandırdığı karakter geride bıraktığı yedi yılı parça parça yeniden yaşama şansı bulur ve bir zamanlar vermiş olduğu kararları değiştirerek, öyle olmasaydı nasıl olurdu sorusunun cevabını yaşayarak görme şansı yakalar.

    Nichols bu aralar, Monty Python and the Holy Grail'dan uyarlanan Monty Python's Spamalot'la uğraşıyor. Bu çalışmayı bitirir bitirmez de Seven-Year'ın çekimlerine başlayacak. Yönetmenin yeni tamamladığı ve post prodüksiyon aşamasında olan, Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman ve Clive Owen'ın rol aldığı Closer ise aralıkta sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top