Hesabım
    Onüçten Onsekize

    Spacey yeni yetenekler arıyor

    Kevin Spacey yakın zamanlarda kendine bir film şirketi kurdu ve artık yapımcı kimliği de taşıyor. Oscarlı aktörün firması Trigger Street Productions ve Bold Films yeni yeteneklerin önünü açacak yapımlara yönelmeye başladı. Beraber yapacakları ilk film ise, 2000'den beri planlanan fakat bir türlü yapım aşamasına geçemeyen Mini's First Time.

    Alec Baldwin'in başrolde oynayacağı filmin diğer yıldızı, Onüç'le tanığımız genç bir oyuncu, Nikki Reed. Mini'nin yönetmeni de yine yeni bir isim; Nick Guthe bu filmle ilk uzun metrajlı filmini çekmiş olacak. Kendini istenmeyen çocuk olarak gören onsekiz yaşında bir genç kız, farkında olmadan, üvey babasının da müşterisi olduğu bir escort şirketi için çalışmaya başlar. Reed'in canlandıracağı rol için, film projesi ilk başladığı dönemde Mena Suvari düşünülmüştü ancak genç oyuncunun Onüç'teki performansı rolü kapmasını sağladı.

    Spacey'nin yapımcı olarak imza atacağı bir başka film ise, Martin Scorsese'nin kızı Domenica Cameron Scorsese'nin ilk defa yönetmenliği deneyeceği Saturn's Return to New York. Film Sara Gran'in aynı adlı romanından beyazperdeye

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top