Hesabım
    Gelecek Program: Siyahlı Kadın

    Film Amerika'da ve İngiltere'deki yüksek açılışlardan sonra 9 Mart'ta sinemalarda...

    Genç oyuncu Daniel Radcliffe'in üzerinden "Harry Potter" kimliğini sıyırıp attığı film olarak nitelendirilen Siyahlı Kadın (The Woman in Black) gösterime girdikten sonra oldukça iyi açılış yaptığı Amerika ve İngiltere'den sonra Türkiye'de de vizyona girmek için gün sayıyor.

    "Büyücü Harry" yerine büyümüş, hatta baba dahi olmuş bir Radcliffe izleyeceğimiz film için genç aktör verdiği bir röportajda baba rolünü oynamanın kendisi için zor bir sınav olduğunu ve canlandırdığı karakterin hakkını vermek için çok çalıştığını ifade etmiş. Ülkemizde gelecek cuma, 9 Mart'ta vizyona girecek filmin yönetmenliğini ise yine genç bir yönetmen olan ve daha ziyade korku-gerilim sinemasında ürünler veren James Watkins üstleniyor.

    Film Amerika'da 4 hafta önce vizyona girdiğinde 20 milyon dolarlık hasılat elde etmiş ve gösterimde olduğu 4 haftada bu rakamı 50 milyon dolara çıkartmayı başarmış bir yapım. Film İngiltere'de ise açılış haftasında 14 milyon dolar hasılat yaparak 'korku filmi' türünde gişe rekoru kırdı.

    Siyahlı Kadın

    Karanlık sırlarla dolu bir kasabada küçük çocukların esrarengiz bir biçimde ortadan kaybolmalarını araştıran genç bir avukatın hikayesini anlatan filmin yurt dışında eleştirmenlerden gelen notu ise genelde olumlu yönde. Pek çok yorumcu bu rolün Daniel Radcliff'in gelecek projeleri için önemli bir adım olduğunu düşünüyor.

    Siyahlı Kadın (The Woman in Black) 9 Mart'ta Pinema dağıtımcılığı ile sinemalarda...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top