Hesabım
    Patlak Sokaklar Gerzomat’ın Galası Yapıldı! [Fotoğraf] [Video]

    Bu cuma vizyona girecek filmin galasına ilgi yoğundu…

    İlk kez 2006 yılında yayınladıkları Bana Kitap Al ve Sütü Seven Kamyoncu videoları ile internette yüzbinlerce kişiye ulaşan BatesMotelPro oluşumunun viral internet videolarından sonra çektikleri ilk uzun metrajlı sinema filmi, Patlak Sokaklar-Gerzomat’ın galası dün akşam Nişantaşı City’s sinemalarında gerçekleştirildi. Davetlileri kapıda karşılayan FBI görevlileri ise kimliği olmayanlara korkulu anlar yaşattı!

    Basının yoğun ilgi gösterdiği gala davetinde filmin geniş oyuncu kadrosunun yanı sıra Metin Uca, Seda BakanEmir Emirhanoğlu, Koray Erkök ve Flört müzik grubu gibi televizyon ve sanat dünyasının ünlü simaları da göz çarptı.

    Tansu Tunçel, Volkan Öge ve Ömür Cedimağar’dan oluşan çekirdek kadronun ve yönetmen Kerim Barutçu’nun da gala boyunca oldukça heyecanlı olduğu gözlenirken, filmin profesyonel oyuncuları olan Doğa Rutkay, Selin Demiratar, Bülent Serttaş ve Kubilay Tunçer de basının yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Kokteyl sonrası davetliler de oyuncularla birlikte filmi seyrettiler; salondan kahkahalar 90 dakika boyunca eksik olmadı.

    16 Mart haftasında vizyona girecek filmden geçtiğimiz günlerde bir de kamera arkası video yayınlandı. Set çekiminin detaylarını, zorlu hava şartlarını ve ekibin ne kadar eğlendiğini görmek istiyorsanız bu videoyu kaçırmayın!

    Patlak Sokaklar-Gerzomat

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top