Hesabım
    2'yi çoktan unuttuk

    Russell tüm ölümsüzleri sahiplendi<br /><br />

    Gelmiş geçmiş en sevilen video oyunlarından Mortal Combat, ikinci filmde yarattığı hüsranın ardından üçüncü ve dördüncü kez sinema yolculuğuna hazır. Ölümsüz dövüşçülerimizi sahiplenen yeni isimse, İskoçyalı'nın yönetmeni Russell Mulcahy.

    Yıldırımlar tanrısı Rayden'ın üç uyumsuz dövüşçüyü dize getirebilmek için başlattığı savaş Ölümcül Dövüş'le start almış, ilk filmin gişedeki başarısının ardından Ölümcül Dövüş 2 büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Ölümcül Dövüş 3'ün henüz resmi olmayan sitesinde yazıldığına göre, Threshold Entertainment bu başarısızlığı yok sayacak ve Mulhacy'in çekeceği Mortal Combat: Devastation'ı ilk filmin devamı kabul edecek.

    Kasım başında Avusturalya'da başlayıp Çin'de devam edecek çekimlerde yer alacak aktörlerin bir kısmı şimdiden belli. Christopher Lambert yeniden Lord Rayden olurken, Linden Asphy'i Johnny Cage ve Chris Sasamassa'yı da Scorpion olarak izleyeceğiz.

    Eğer üçüncü film beklenildiği gibi başarılı olursa diye şimdiden dördüncü filmin hazırlıklarına başlanmış. Mortal Combat: Warzone, Devastation gişede başarılı olursa serinin dördüncü filmi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top