Hesabım
    Pek Yakında: Korsanlar! [Fotoğraf]

    Eğlenceli animasyon 20 Nisan'da sinemalarda...

    Azimli Korsan Kaptan’ın ezeli rakipleri Kara Bellamy ve Pala Liz’i alt ederek “Yılın Korsanı Ödülü”ne sahip olma macerasını beyazperdeye aktaran eğlenceli animasyon Korsanlar! (The Pirates! Band of Misfits) 20 Nisan’da Türkçe dublajlı ve 3 boyutlu olarak vizyona girmek için gün sayıyor.

    Daha önce iki kez Akademi Ödülü'ne aday gösterilen yapımcı ve yönetmeni Peter Lord’un hayata geçirdiği film, Gideon Defoe’nun The Pirates! In an Adventure with Scientists adlı kitaptan gene yazar Defoe tarafından senaryolaştırıldı. Küçüklüğünde korsan filmlerine hayran olduğunu belirten yönetmen, bir röportajında gerçek hayattaki korsanlar ne kadar korkutucuysa filmlerdeki ve öykülerdeki korsan karakterlerin tam tersine ihtişamlı, havalı ve renkli kişilikler olduğunu ifade ediyor. Yönetmenin de kurucuları arasında olduğu Aardman yapım şirketinin Sony Pictures Animation ile ortaklaşa hayata geçirdiği proje Aardman’ın aynı zamanda 3D olarak gösterime girecek olan ilk stop-motion çalışması olarak da biliniyor. Peter Lord bir korsan filminden beklenecek tüm macera ve komedisinin yanı sıra Korsanlar!'ın merak uyandıran, bol esprili ve incelikli karakterlele örülü olduğunu da ifade ediyor...

    İşte filmdeki karakterlerden başlıcaları:

    Korsan Kaptan: Korsanlık konusunda oldukça beceriksiz ama iyimser. Yılın Korsanı unvanını almak için yapmayacağı kurnazlık yok!

    İki Numara: Kaptan’ın en güvenilir yardımcısı, gemiyi, mürettebatı ve pek tabii kaptanı çekip çeviren, mantıklı ve zor durumlardaki kurtarıcı karakter.

    Polly: Korsan Kaptan’ın sevimli, şişko maskotu, üstelik papağan değil bir dodo kuşu.

    Albino Korsan: Korsanların en saftiriği, söylenen herşeye inanan ve pek sır saklayamayan ve neşe dolu bir karakter. Gutlu Korsan: Geminin tecrübeli ismi, bilgice sözleriyle etrafa caka satmayı da seviyor.

    Şaşırtıcı Kıvrımlı Korsan: Kadınların denizlerde uğursuzluk getirdiğine inanmayan, erkek işi dövüş, kılıç sallama ve maceraya atılma konusunda oldukça hevesli olan dişi korsan.

    Filmden kareler ve set fotoğrafları galerimizde!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top