Hesabım
    'Iron Man 3'ün Kadrosu Tamam!

    Scarlett Johansson Black Widow, Gwyneth Paltrow Pepper Potts ve Don Cheadle da Jim Rhodes rolleriyle geri dönüyor...

    MARVEL stüdyoları Iron Man serisinin üçüncü filmi için kadro çalışmalarına başladığını duyurdu. Önümüzdeki Mayıs ayında çekimlerine başlanacak olan filmde güzel yıldız Scarlett Johansson Black Widow, Gwyneth Paltrow Pepper Potts ve Don Cheadle da Jim Rhodes rolleriyle geri dönüyor.

    Disney/Marvel ortaklığıyla yayınlanan açıklamada figüran kadrosu için seçmelerin başladığı duyurulurken, merakla beklenen proje hakkında ilk resmi bilgi de verildi. Robert Downey Jr.'ı tekrar başrolde izleyeceğimiz Iron Man 3'te Scarlett Johansson Natasha Romanoff, yani The Black Widow olarak; Gwyneth Paltrow Stark'ın en yakın arkadaşı, iş ortağı ve romantik bir birliktelik yaşadığı Pepper Potts olarak ve Don Cheadle da ilk filmde Terrence Howard'ın canlandırdığı Stark'ın özel pilotu ve Stark şirketinin başmühendisi Colonel James "Rhodey" Rhodes olarak tekrar boy gösterecek.

    Oyuncu, yönetmen ve senarist Shane Black'in yönetmen koltuğunu serinin ilk iki filmini yöneten Jon Favreau'dan devraldığı yapımın senaryosu yönetmen ve Drew Pearce ikilisi tarafından kaleme alındı. Yönetmen Black, Robert Downey Jr. ile yönettiği son film olan 2005 tarihli Kiss Kiss Bang Bang projesinde birlikte çalışmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top