Hesabım
    Wachowski Kardeşler'in Gözü Channing Tatum ve Mila Kunis'te

    Jupiter Ascending isimli bilim-kurgu projesinin kadrosu şekilleniyor...

    Bilim-kurgu sinemasına Matrix (The Matrix) serisini armağan eden Andy Wachowski ve Lana Wachowski Kardeşler, büyük bir gizlilik içinde yürüttükleri yeni projeleri Bulut Atlası (Cloud Atlas)'nın çekimleri bitirmelerinin ardından, yeni projeleri Jupiter Ascending'in kadro çalışmalarına başladı. Konusu henüz açıklanmayan proje için yönetmen kardeşler Channing Tatum ve Mila Kunis'e göz dikmiş durumda.

    Jupiter Ascending için önemli planları bulunan Warner Bros. stüdyosu, 2012'de isimlerinden en fazla söz edilen iki genç oyuncuyla anlaşmak için masaya oturdu. Ocak ayında kadın başrol için Natalie Portman'ın isminin geçtiği ve yetenekli aktrisin bu rolü çok istediği haberleri elimize ulaşmıştı. Fakat gelinen noktada Portman'ın istediği rolün Siyah Kuğu (Black Swan)'daki rol arkadaşı Kunis'e gitmesi büyük bir olasılık gibi gözüküyor.

    Tatum-Kunis ikilisinden yeni bir Keanu Reeves-Carrie Anne Moss efsanesi çıkar mı bilinmez ama Jupiter Ascending projesi Matrix'ten bu yana dişe dokunur bir filmle karşımıza çıkamayan yönetmen kardeşlerin yeni kurtuluş umudu olabilir. Göreceğiz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top