Hesabım
    Altyazı'nın Nisan Sayısı Yeraltı'na Girdi!

    Bu ayın söyleşi konukları Yeraltı filmiyle Zeki Demirkubuz ve Engin Günaydın...

    Sinema dünyasının en kaliteli yayınlarından olan Altyazı dergisi Nisan sayısı ile okuyucularının karşısına çıkıyor. Bir yandan festivallerin diğer yandan vizyonun da oldukça yoğun olduğu bu bahar ayında derginin konuları yine dopdolu.

    Söyleşi bölümünün bu ayki konuğu 13 Nisan'da vizyona girecek son filmi Yeraltı ile yönetmen Zeki Demirkubuz ve başrol oyuncusu Engin Günaydın. İstanbul Film Festivali’nin yarışmalı bölümünde de yer alan film, ünlü Rus yazar Fyodor Dostoyevsky'nin Yeraltından Notlar romanından yola çıkarak Ankaralı bir memurun hayatına ayna tutuyor. Yönetmen Demirkubuz uyarlama sürecini anlatırken Günaydın da sıradan bir insanın başaramamanın inceliklerini okuyucularla paylaşıyorç. Ayrıca Altyazı ekibinin Engin Günaydın ile yaptığı bu söyleşinin videosu da Nisan ayı içinde altyazi.net adresinde yayınlanacak.

    Bu ayın her sene olduğu üzere en önemli dosya konusu ise 31. Uluslararası İstanbul Film Festivali. 30 sayfalık geniş kapsamlı dosyada Ulusal Yarışma’dan Devrimin Filmini Çekmek bölümüne kadar her kategoride tanıtım ve tavsiye bulmak mümkün.

    Diziler kısmında ikinci sezonu yaklaşan Game of Thrones incelenirken, nisan ayının öne çıkan vizyon filmleri, Benim Sinemalarım, Altyazı Yuvarlak Masa Tartışması, Kısa Metraj, Devre Dışı ve eleştiriler de her zamanki yerini alıyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top