Hesabım
    Yenilmezler Süper Kahramanları Şimdi de Facebook'u Sardı!

    Avengers Alliance adlı oyun Marvel evrenini sana aleme de taşıdı...

    Facebook, en ilgisiz internet kullanıcısının bile içinde olduğu sosyal ağların ve sanal platformaların belki de en büyüğü. Bu mecranın vazgeçilmez unsurlarından biri ise Facebook üzerinden oynanan oyunlar. Binlerce insanın bağımlılık halinde oynadığı bu oyunlara çizgi roman ve sinema dünyasından bir yeni daha eklendi: Marvel: Avengers Alliance!

    Yenilmezler (The Avengers) filminin mayıs ayındaki uluslararası vizyonuna sayılı zaman kalmışken, Marvel Entertainment ve Disney Interactive Media Group (DIMG) Marvel’ın hepsi birer ikona dönüşen karakterlerinden yola çıkarak ilk sosyal oyuna da böylece imza atmış oldu. Sosyal platform geliştirmesi Playdom tarafından yapılan Marvel: Avengers Alliance oyunu aşinası olduğumuz süper kahramanları bilgisayar ekranına taşıyor.

    Disney Interactive Media Group Sosyal Oyunlar Başkan Yardımcısı John Spinale, bu yeni geliştirmeyle ilgili olarak oyununun hem bilgisayar oyunuseverlere hem de süper kahraman hayranlarına hitap ettiğini ifade ediyor ve Disney'in dünyanın en büyük eğlence markalarından birini sosyal medyaya taşıdığını da ekliyor.

    Marvel: Avengers Alliance oyununda, Manhattan, Pulse'un düşman karakterleri tarafından ölümcül bir saldırıya maruz kalıyor. Oyuncular; Marvel Evreni’nin gizli casusluk ve barışı koruma örgütü olan S.H.I.E.L.D. ajanı kimliğine girerek New York’u, Loki, DoctorDoom ve Magneto gibi düşmanlardan ve Hydra ve AIM gibi suç örgütlerinden korumak amacıyla süper kahramanlardan oluşan bir ekip kuruyor.

    Firma gelecek aylarda oyunun daha da geliştirileceğini açıklarken, karakterler yeni görevler, hikayeler, yeni ekipmanlar ve silahlarla da donanacağını ifade ediyor.

    Oyun http://www.facebook.com/avengersalliance adresinde aktif olarak süper kahraman severleri bekliyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top