Hesabım
    Cusack Köpekleri Seviyor

    Goldberg yoluna büyük ekranda devam edecek

    Televizyon yapımlarına yazdığı senaryolarla meşhur olan David Goldberg, ilk sinema filmi Dad'i 1989'da çekip uzun bir ara vermeye karar vermişti. Goldberg, John Cusack'ın başrolde oynayacağı Must Love Dogs ile beyazperdeye dönüyor.

    Claire Cook'un aynı adlı çok satan romanından uyarlanacak filmin senaristi de Goldberg. Erkeklerde uzak durma konusunda yemin eden genç bir kadının ailesi, kızlarını normale döndürebilmek için onun adına bir dizi randevu planlar. Romantik komedi olacağını tahmin ettiğimiz filmin kadrosu daha önve yavaş yavaş belli olmaya başlamıştı. Diane Lane ve Kyra Sedgwick'e, Cusack'ın yanında eşlik edecek diğer isimlerse; Christopher Plumber, Stockard Channing ve Dermot Mulroney. Cusack, Ice Harvest'ın çekimlerini yeni bitirdi, Plumber ise The New World'e Colin Farrell'la devam ediyor.

    Farrell aklımıza gelmişken, Beyazperde.com okurları bilir, Büyük İskender'in vizyon tarihi ertelendikçe ertelendi. İlk bildirilen vizyon tarihi 5 Kasım olan İskender sonunda 26 Kasıma kadar sarktı. Warner Bros. her ne kadar bu gecikmenin sebebinin filmin kurgusunu daha iyi yapabilmek olduğunu söylese de, Hollywood'ta başka dedikodular dolaşıyor. Son olarak söylenen, Oliver Stone'un cesaretenin biraz kırılmış olduğu, tabi ki Farrell'ın biseksüel aşk sahneleriyle ilgili. Dünyanın bilinen en meşhur biseksüellerinden olan Büyük iskender'in hayatından hiçbir şey eksiltmeyeceğini söyleyen Stone'un bu sahneler yüzünden filmin tepki toplamasından korktuğu ve son anda sahneleri filmden çıkarmaya karar verdiği söyleniyor. Dolayısıyla İskender yine ufak bir gecikme yaşamaktan kurtulamadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top