Hesabım
    Gelecek Program: Amerikan Pastası: Buluşma (American Reunion)

    Merakla beklenen hormon deposu komedi 6 Nisan'da vizyona giriyor...

    1999 yılında vizyona girmesiyle kısa sürede dikkatleri üzerine çeken ve kendi komedi dilini yaratan Amerikan Pastası (American Pie), aradan geçen 13 yılın ardından orijinal kadrosuyla üçüncü kez vizyona girmeye hazırlanıyor. Bakir hayatlarından kurtulmak isteyen liseli kahramanlarımız aradan geçen uzunca bir zamanın ardından artık çoluk çocuğa kavuşmuş, iş güç sahibi olmuşsa da, özlerinde yine bildiğimiz gibiler...

    Orijinal serinin dışında spin-off olarak DVD piyasası için de pek çok serisi çekilen Amerikan Pastası lugatımıza kazandırdığı MILF gibi özel deyimlerle ve çılgın maceralarla Amerikan komedisinin kavşaklarından birine dönüşmüş durumda. Mezuniyetlerinin 10. yılı adına tekrar bir araya gelen kahramanlarımızın hikâyesini anlatan yeni filmin yönetmen koltuğunda Jon Hurwitz ile Hayden Schlossberg bulunurken, oyuncu kadrosunda Jason Biggs, Tara Reid, Thomas Ian Nicholas, Eddie Kaye Thomas, Mena Suvari, Seann William Scott, Chris Klein ve Alyson Hannigan yer alıyor.

    Stifler, annesi, Jim, babası, Oz, Finch ve Kevin gibi renkli karakterle ve onların değişip değişmediklerine tanık olacağımız hormon yüklü Amerikan Pastası: Buluşma (American Reunion) tüm dünya ile aynı anda 6 Nisan'da vizyona giriyor.

    Amerikan Pastası: Buluşma

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top