Hesabım
    Öz Hakiki Karakol Geliyor!

    Karakolun hası 18 Mayıs’ta sinemalarda…

    Osmanlı döneminin büyük dolandırıcılarından Eyüplü Halit’in efsanevi hayat hikâyesinden ilham alan Öz Hakiki Karakol 18 Mayıs'ta vizyona giriyor. Yönetmenliğini İbrahim Güler’in yaptığı filmde Leyla ile Mecnun dizisinin Bakkal Erdal'ı olarak tanıdığımız Cengiz Bozkurt, filmde karşımıza sahte bir karakolun çakma amiri Hasan olarak çıkıyor.

    Kiraladığı evi arkadaşlarıyla birlikte karakola çevirip, bulunduğu bölgede kendini komiser, arkadaşı Arap Abdullah’ı da bekçi olarak tanıtan Eyüplü Halit’in, “Masum insanları şikayet edersin ha” diyerek nezarethaneye attığı zengin Rumlar’ı rüşvet karşılığında serbest bırakarak bir servet sahibi olup Musollini’yi bile kandırdığı konuşuluyor. Hikâyesi bu olaya dayanan Öz Hakiki Karakol'da, arkadaşlarıyla illegal işletilen bir kumarhaneyi soymak için sahte bir karakol kuran beceriksiz bir ekibin maceraları anlatılıyor.

    Senaryosu İbrahim Güler ve Erdal Bektaş’a ait komedinin oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Emin Maltepe, Oktay Gürsoy, Serkan Genç, Cengiz Sezgin, Hasan Demirtaş bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top