Hesabım
    Üniversiteliler İçin Yeni Kısa Film Yarışması

    İyilik temalı kısa filmler bekleniyor...

    Bu sene ilk kez düzenlenen ve Her Gözden İyilik temalı üniversitelerarası kısa film festivaline başvurular 30 Nisan'da sona eriyor. Kimse Yok Mu Derneği tarafından hayata geçirilen kısa film festivaline katılacak filmlerin iyilik temasını işlemesi, paylaşımcı olmayı ve kültürel, insani değerleri ön plana çıkartması bekleniyor. www.hergozdeniyilik.com sitesinden kayıt yaptıran öğrencilerin çalışmalarını teslim etme son tarihi ise 10 Mayıs olarak belirlendi.

    Festival sadece ulusal değil, uluslararası çapta da 700'ün üzerinde üniversiteye davet göndererek geniş katılım sağlanmasını amaçlıyor. Festivale Kültür Bakanlığı, İstanbul Kültür A.Ş ve Kral FM de destek veriyor.

    Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması’nın ödül töreni ise 26 Mayıs’ta gerçekleştirilecek ve birinciye 15 bin TL, ikinciye 10 bin TL, üçüncüye 5 bin TL para ödülleri verilecek. Jüri tarafından değerlendirilen ve ilk 20'ye kalan filmlerin gösterimleri ise 16-22 Mayıs tarihleri gerçekleştirilecek.

    Katılımcılar DVD formatında filmin kopyası, kamera arkası görüntüleri, film hazırlık çalışmaları, varsa afiş de gönderebilecek.

    Detaylar için http://www.hergozdeniyilik.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top