Hesabım
    Michelle Rodriguez'in Aksiyon Projeleri

    Güzel oyuncu bu yaz iki yeni devam filmiyle karşımıza çıkacak...

    Latin aktris Michelle Rodriguez önümüzdeki yaz iki önemli aksiyon devam projesiyle dönmeye hazırlanıyor. Hızlı ve Öfkeli (The Fast and the Furious) serisinin yeni bölümü The Fast and the Furious 6 ve Machete Kills ile anlaşma masasına oturan oyuncu, en iyi bildiği türde yeteneklerini gösterecek.

    Oyuncu daha önce Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu (Fast Five)'in sonunda yeni bölümde görüneceğinin ilk ipucunu vermişti. Çekimlerine henüz başlanmayan ve kadro aşamasında olan devam filminin kadrosunda Vin Diesel, Paul Walker ve Dwayne Johnson'ın olacağı kesinleşmiş, geçtiğimiz hafta da Gina Carano'nun Justin Lin'in yöneteceği projenin kadrosuna katılacağı duyurulmuştu.

    Rodriguez'i seyredeceğimiz diğer bir proje de 2010 yılında Luz olarak seyrettiğimiz Robert Rodriguez imzalı Ustura (Machete)'nın devam filmi Machete Kills. Danny Trejo'nun tekrar başrolde olacağı projede kötü adam rolünde izleyeceğimiz isim olarak Mel Gibson'ın adı geçiyor.

    Machete Kills'in çekimlerine bu ay Texas'ta, The Fast and the Furious 6'nın ise önümüzdeki ay Avrupa'da başlanması düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top