Hesabım
    Catching Fire (Ateşi Yakalamak) Yönetmenini Buldu!

    Açlık Oyunları serisi yoluna yeni yönetmeniyle devam ediyor...

    Lionsgate stüdyosundan yapılan resmi açıklamaya göre, Açlık Oyunları (The Hunger Games)'nın devam filmi Catching Fire'ın (Ateşi Yakalamak) yönetmen koltuğuna Francis Lawrence getirildi. Suzanne Collins'ın sadece ülkesi Amerika'da 36 milyon satan kitap serisinden uyarlanan ilk film gişede haftalarca ilk sırada kalmış, toplamda dünya çapında 602 milyon dolar kazanmıştı.

    Daha önce ilk filmin yönetmeni Gary Ross'un devam filmini yönetmeyeceğini açıklamasının ardından başlayan görüşmelerde Ben Efsaneyim (I Am Legend) ve son olarak Aşkın Büyüsü (Water for Elephants)'nü çeken Francis Lawrence'la anlaşan stüdyo filmi 22 Kasım 2013'te vizyona sokmayı planlıyor. Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson ve Liam Hemsworth da dahil olmak üzere tüm kadrosunu koruyacak olan devam projesinin çekimlerine ise önümüzdeki sonbahar başlanacak.

    Mart ayında vizyona giren ve seri olmayan filmler arasında en yüksek gişeyi yaparak rekor kıran Açlık Oyunları, tüm zamanların en iyi üçüncü hafta sonu hasılatını da yapmayı başarmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top