Hesabım
    Batman'in Yeni Karakterleri

    Kara Şövalye'nin yandaşlarından ilk fotoğraflar

    Batman Begins'i serinin beşinci filmi olması bir yana, Kara Şövalyenin ilk kahramanlık yılını anlatacağı için merakla beklemeye devam ediyoruz. Bu sefer Christopher Nolan'ın yarattığı karakterlerden her gün yeni haberler ve resimler geliyor.

    Genç Bruce Wayne, ailesinin trajik bir cinayete kurban gitmesinin ardından tüm suçlulardan intikam almak amacıyla yola çıkar ve dünyayı dolaşarak suça karşı savaşmayı öğrenir. Gotham'a geri döndüğünde yapması gereken tek şey kendine bir sığınak yaratıp yeni kimliğine bürünmesi olur. Bildiğiniz gibi Batman Begins, Frank Miller'ın Batman: Year 1 adlı kült çizgi romanından uyarlandı. Bu da doğal olarak yarasa adamın yeni hikayesinin aslında en eski olanı ve tabi ki en heyecanlısı demek.

    Aşağıdaki resimler Batman'in yeni kahramanlarına ait. İlki, Ken Watanabe'nin canlandırdığı ninja lideri Ra's Al-Ghul, ortadaki kahramanımızın babası Dr. Thomas Wayne yani Linus Roache üçüncüsü ve sonuncusu da, kült oyuncu Gary Oldman'ın performansıyla Detektif Gordon. Tıklayarak görebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top