Hesabım
    Iron Man 3 Projesinden Son Gelişmeler

    Projenin eski yönetmeni Jon Favreau, Tony Stark'ın koruması olarak dönüyor...

    Çekimlerine geçtiğimiz günlerde North Carolina'da başlanan Marvel'in merakla beklenen Iron Man 3 projesinin kadrosuna tanıdık isimler dahil oldu. Jon Favreau serinin önceki filmlerinden tanıdığımız Happy Hogan rolüyle dönerken, William Sadler de şimdilik ismi açıklanmayan bir rolle projede yer buldu.

    Serinin ikinci filminden sonra Iron Man 3'ün yönetmenliğini yapmayacağını açıklayan ve görevi Shane Black'e devreden Favreau yine Tony Stark'ın koruması olarak beyazperdeye gelecek. Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption)'nden tanıdığımız William Sadler'ın ise Guy Pearce gibi bir bilim adamını canlandırması gündemde.

    Shane Black'in senaryosunu Drew Pearce ile ortaklaşa yazdığı Iron Man 3'te Robert Downey Jr.'un hayat verdiği Tony Stark'ı Kaptan Amerika'yı da yaratan bir 'süper asker' serumu üzerinde çalışırken izleyeceğiz. Ben Kingsley ise filmin kötü adamı Mandarin, James Badge Dale de Eric Savin rolüyle karşımıza çıkacak.

    Vizyon tarihi 3 Mayıs 2013 olarak açıklanan filmin kadrosundaki diğer ismimlerse Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle ve Jessica Chastain.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top