Hesabım
    Luc Besson'dan Yeni Projeler!

    Besson önümüzdeki dönem iki aksiyonla dönüyor...

    Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana (Mirror Mirror), Şeref Madalyası (Act of Valor) ve Çapraz Ateş (Haywire) gibi filmlerin stüdyosu Relativity Media Luc Besson'un EuropaCorp isimli şirketiyle ortak iki film projesi için anlaştı. Projelerden biri bir mafya öyküsünü anlatacak olan Malavita, diğeri ise başrolde bir gizli ajanı izleyeceğimiz aksiyon Three Days to Kill olarak açıklandı.

    Malavita, Fransa Normandiya'da tanık koruma programına alınmış Manzonis isimli mafya ailesinin merkezinde yaşanan olayları anlatacak. Tonino Benacquista'nın Badfellas isimli romanından uyarlanacak olan filmin başrolünde ise Robert De Niro bulunuyor. Projenin çekimleri önümüzdeki Temmuz ayında başlayacak.

    Three Days to Kill ise gizli servis ajanı Ethan Runner'ın hikâyesine odaklanıyor. Öleceğini öğrenen ve emekliye ayrılıp ailesiyle daha fazla vakit geçirmeye başlayan ajan, gizli servisin başlattığı deneysel bir ilaç programına katılır ve böylece ölümcül hastalığından kurtulabilecektir. Fakat ajanın hayatı karşılığında son bir görevi tamamlaması gerekiyordur. Senaryosu Adi Hasak ve Luc Besson tarafından yazılan bu projenin çekim takvimi ve kadrosu ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top