Hesabım
    Tiglon'dan Yeni DVD'ler Raflarda...

    Aşk ve Devrim, İstanbul ve Bu Son Olsun filmlerinin DVD'leri "Beyazperde öneriyor" etiketiyle raflarda...

    Daha önceki haberlerimizde de yer verdiğimiz üzere Beyazperde ve Tiglon ortaklığı ile "Beyazperde öneriyor" etiketli yeni çıkan DVD'ler raflarda yerini almaya devam ediyor.

    Yönetmenliğini Orçun Benli'nin üstlendiği ve 5 evsizin bir dizi yanlış anlamalar sonucu hapse düştüğü 12 Eylül komedisi Bu Son OlsunSerkan Acar'ın Antalya, Ankara ve İzmir Film Festivallerinden bol ödül topladığı filmi Aşk ve Devrim bu haftanın yeni çıkan DVD'leri arasında yer alıyor.

    Bu Son Olsun filminin çift disk özel versiyonunda filmin yanı sıra, internet spotu, teaser ve fragman videolarının yanı sıra, set fotoğrafları, oyuncularla yapılan röportajlar, bir saati aşkın kamera arkası görüntüler ve ayrıca "Görme ve Duyma Engelliler için Betimlemeli Anlatım ve Türkçe Altyazı" seçenekleri de bulunuyor.

    Ayrıca iki zıt insanın aşk ve huzur arayışını, Almanya'dan İstanbul'a uzanan dramatik bir öykü çerçevesinde anlatan ve başrollerini Yavuz Bingöl ile Johanna ter Steege'nin paylaştığı İstanbul adlı film de Tiglon ve Beyazperde etiketiyle raflardaki yerini aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top