Hesabım
    Örümcek Adam G.I. Joe'yu Korkuttu!

    G.I. Joe: Misilleme filminin vizyon tarihinin ertelenmesinin arkasında yatan neden belli oldu!

    Geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla G.I. Joe: Misilleme [3D] (G.I. Joe 2: Retaliation [3D]) filminin vizyon tarihi 29 Haziran'dan Mart 2013'e ertelenmiş ve bu haber filmi merakla bekleyen sinemaseverlerde şaşkınlık yaratmıştı. Filmin yapım stüdyosu Paramount her ne kadar bu ertelenme kararının arkasında filmin 3D post-prodüksiyonun olduğunu belirtse de, bu yazın önemli bir blockbuster'ının vizyona sadece bir ay kala ertelenmesinin arkasında başka nedenlerin yattığı herkesin dilindeydi. Son gelen haberler bu ertelemenin gerçek nedenine açıklık getirdi: G.I. Joe: Misilleme 3D yüzünden değil, İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man) korkusu nedeniyle ertelendi.

    Hollywood'un güvenilir haber kaynaklarından Deadline'ın bildirdiğine göre, Paramount stüdyosunun G.I. Joe'nun vizyon tarihini önümüzdeki kışa almasının arkasında Marc Webb'in yönettiği yeni İnanılmaz Örümcek Adam filmiyle rekabete girmeme isteği yatıyor. Eğer vizyon tarihi ertelenmeseydi, G.I. Joe, Spider-Man'in vizyona girmesinden sadece 5 gün önce vizyon şansı bulacaktı ve bu durum muhtemelen gişede hayal kırıklığını da beraberinde getirebilirdi. Böyle düşünen Paramount filmi önümüzde sene 3D olarak vizyona sokarak gişede sırtını sağlama almak istiyor.

    Bu yıl John Carter ve Battleship gibi yüksek bütçeli yapımların gişede oldukça kötü performanslar göstermesi de G.I. Joe: Misilleme'nin erteleme kararına oldukça etki ettiği sanılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top