Hesabım
    Dredd Filminden İlk Poster!

    Adalet Dredd'in elinde...

    2000 AD çizgi-roman serinin ünlü kahramanı Yargıç Dredd, başrolde Sylvester Stallone'nin olduğu 1995 tarihli filmden 18 yıl sonra yeni bir 3D uyarlama ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 21 Eylül'de vizyona girecek olan Dredd 3D'in ilk posteri yayınlandı.

    Pete Travis'in yönettiği ve başroldeki Dredd'e Karl Urban'ın hayat verdiği filmin oyuncu kadrosunda Urban dışında Olivia Thirlby, Jason Cope, Warrick Grier, Joe Vaz, Langley Kirkwood, Deobia Oparei ve Francis Chouler bulunuyor.

    "Judgment is coming" sloganını taşıyan poster minimalist çizgisiyle dikkat çekiyor. Son zamanlarda film tanıtımlarında oldukça fazla kullanılmaya başlanan bu tip minimalist posterler özellikle süper-kahraman projelerinde merak uyandırıcı bir etki yaratıyor.

    Suçun kol gezdiği bir gelecekte geçen filmde kanunlar artık işlemez hale gelmiş, cezalar orantısız bir şekilde uygulanmaya başlamıştır. Kanun koyucuların gücü güvenlik güçlerinden olan polise geçmiştir. Başını Judge Dredd'in çektiği bir ekip ise, gerçekliği bozan bir uyuşturucu satan çeteyi takibe almıştır ve adalet yakındır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top