Hesabım
    Muhteşem Yedili Projesinden Son Dedikodular!

    Kadroya Matt Damon, Morgan Freeman ve Kevin Costner'ın da katılması gündemde...

    Bir kaç hafta önce Tom Cruise'un özel olarak ilgilendiğini duyurduğumuz yeni Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) projesinden haberler gelmeye devam ediyor. John Sturges'in 1990 tarihli aynı ismli filminin yeniden çevrimi olacak olan projeye Matt Damon, Morgan Freeman ve Kevin Costner'ın da katılması gündemde. Stüdyo, bu isimlerle birlikte efsane kadroyu tekrar toplamak istediğini belirtiyor.

    Damon'un ilk filmde Steve McQueen'in canlandırdığı Vin karakterine, Kevin Costner'ın ilk filmde James Coburn'un canlandırdığı Britt karakterine ve Morgan Freeman'ın da bu rolde daha önce Eli Wallach'ı izlediğimiz Calvera'ya hayat vermesi bekleniyor.

    Bir kaynaktan alınan bilgiye göre, MGM stüdyosunun bu projeye büyük önem verdiği ve kadroda ünlü isimlerin bulunması için kesenin ağzını açtığı söyleniyor.

    Akira Kurosawa'nın Yedi Samuray (Shichinin no samurai) filminden serbest bir uyarlama olarak çekilen orijinal Muhteşem Yedili bir Meksika köyünü haydutlardan korumaya çalışan yedi silahşorun hikâyesini anlatıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top