Hesabım
    Ateş Kadehi'nde Maç Başladı

    Harry Potter setinden ilk casus fotoğraflar<br /><br />

    Harry Potter ve Azkaban Tutsağı'nı da izledikten sonra Ateş Kadehi için meraktan çıldırmayan var mı? Ünlü büyücümüzün dördünce macerasının başına geçen Mike Newell, Oxford'ta çekimlere başladı bile.

    Tam kadro yollarına devam eden minik büyücülerimiz her yıl biraz deaha büyüyorlar. Dolayısıyla Quidditch dünya kupasına gitmeye hak kazandılar. İşte Newell'da işe buradan başlamış ve Oxford'ta, tıpkı hikayedekine uygun olarak hem dev bir stad kurulmuş hem de seyirciler için çadır köy.

    BBC muhabirlerinin setten gizlice yaptığı çekimlerden gelen ilk fotoğrafların kalitesi her ne kadar çok yüksek olmasa da, Harry Potter hayranı tüm Beyazperde.com okurlarının, sete ilk defa gözatma fırsatını kaçırmalarını istemedik. Aşağıdaki resimleri tıklayarak daha ayrıntılı görebilirsiniz.

    İlk fotoğrafta Quidditch dünya kupası için hazırlanan dev stad görülüyor, ikinci resimdeki evin hangi büyücüye sit olduğu henüz belli değil, Deligöz Noody'ninki olmasın? Son fotoğrafta ise, Harry'nin Üç Büyücü Kupası'nda karşı karşıya geleceği ejderha için hazırlana yuva görülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top