Hesabım
    Madagaskar 3 Zirveyi Bırakmıyor!

    ABD Box Office listesinde ilk sırada bu hafta da Madagaskar 3 bulunuyor...

    Ülkemizde geçtiğimiz hafta vizyona giren Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları (Madagascar 3: Europe's Most Wanted), ülkesi ABD'de vizyon haftasının ikinci haftasında da liderliği kimseye bırakmadı. Ben Stiller, Jada Pinkett Smith, Chris Rock ve Jessica Chastain'in sesleriyle hayat verdikleri ve sevimli kahramanlarımızın New York'taki evlerine dönme maceralarını anlatan animasyon bu hafta 34 milyon dolar kazanarak toplamda hâsılatını 119 milyon dolara çıkardı.

    Ridley Scott'ın bilim-kurgu türündeki son filmi Prometheus yine ikincilikteki pozisyonunu koruyarak 20 milyon dolar kazandı ve toplamda 89,3 milyon dolara ulaştı.

    Tom Cruise'lu 1980'ler rock müzikali Rock of Ages ilk haftasında hayal kırıklığı yaratarak kendisine ancak üçüncü sırada yer bulabildi. Film, sadece 14,4 milyon dolar gişe yaptı.

    Dördüncü sırada Adam Sandler'lı komedi That's My Boy bulunuyor. Vizyondaki ilk haftasını yaşayan 70 milyon dolar bütçeli film hafta sonunda 13,4 milyon dolar hâsılat yaptı.

    İki sıra birden gerileyerek beşinci sıraya yerleşen Pamuk Prenses ve Avcı (Snow White and the Huntsman) ise 13,2 milyon dolar kazandı.

    ABD Box Office listesinin diğer filmleri ve rakamları şöyle: 6. Siyah Giyen Adamlar 3 (Men In Black III) (10 milyon dolar), 7. Yenilmezler (The Avengers) (8,9 milyon dolar), 8. Hayatımın Tatili (The Best Exotic Marigold Hotel) (2,2 milyon dolar), 9. Moonrise Kingdom (2.2 milyon dolar) ve 10. Battleship (1,2 milyon dolar).

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top